Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمدرضا شریف زاده، دانشیار دانشکده هنر واحد تهران مرکزی و پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در جشنواره فرهیختگان در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، گفت: جشنواره فرهیختگان در حقیقت ویترین سالانه فعالیتهای پژوهشی اعضا هیئت علمی دانشگاه آزاد است و این فعالیتها و بازتابهای علمی و پژوهشی اساتید مورد ارزیابی قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: به نظر می رسد که در علوم انسانی و هنر در گذشته کمی بی مهری و بی توجهی بوده که خوشبختانه در سالهای اخیر با پدیداری معاونت علوم انسانی و هنر انگیزه اساتید در این رشته ها بسیار زیاد شده و در تلاشی بسیار مثبت در راه حصول آرمانهای انقلاب و دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تولید علم ،فرهنگ و مبحث مهم تعالی سازی و حکمی سازی علوم انسانی و هنر هستند. بنده هم به عنوان نماینده ای کوچک از این جامعه دانشگاهی فعالیتهایی داشته ام که مورد لطف واقع شده است.

پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در مورد تعدادی از فعالیت هایش در زمینه های مختلف گفت: بیش از 70عنوان مقاله چاپ شده در مجلات معتبر علمی داخلی و بین المللی، بیش از 100 عنوان مقاله پذیرفته شده در کنفرانس های ملی و بین المللی، تالیف 19 جلد کتاب در زمینه هنر و زیباشناسی هنر، ترجمه 3جلد کتاب در زمینه هنر و زیباشناسی هنر، استاد نمونه کشوری (گروه هنر) دانشگاه آزاد اسلامی 1398، برگزیده کتاب سال عاشورا جمهوری اسلامی ایران1399و پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی از فعالیت ها و افتخارات بنده است.

شریف زاده در رابطه با مسائل و مشکلاتی که سر راه پژوهشگران است، اظهار کرد: برای پاسخ به این پرسش شایسته است مفهوم پژوهش اندکی مورد بازبینی قرار بگیرد و بتوانیم به مفهوم دقیق تر برسیم.به نظر مفهوم پژوهش در این آیه شریفه بسیار نمود دارد و به زیبایی تمام بیان شده است: (یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ ءَامَنُواْ مِنکُمْ وَ الَّذِینَ أُوتُواْ الْعِلْمَ دَرَجَـَت؛ خداوند کسانی را که ایمان آورده‌اند و کسانی را که علم به آنان داده شده درجات عظیمی می‌بخشد).پس دقیقا ایمان و علم و عمل در کنار یکدیگر از جایگاه والایی برخوردار است و بر هر عضو دانشگاهی است که بر پایه پژوهش بیاموزد و بیاموزاند که البته متاسفانه در طی سالهای اخیر بروز تحریم های ناجوانمردانه علیه ما و قطع ارتباط با نهاد های علمی شاید مشکلاتی را برای ما به ارمغان آورده باشد.

وی در ادامه افزود: همچنین در بحث های اقتصادی طبیعتا استادان و پژوهشگران را تحت فشار قرار داده و یا برخوردهای سلیقه ای در وزارت علوم  به ویژه در مورد دانشگاه آزاد اسلامی از مواردی است که استادان و پژوهشگران را دچار مشکلاتی کرده است اما با یاری خدا تلاش خواهیم کرد و هر روز بهتر از گذشته عمل می کنیم.

پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی درباره تبعیض ها میان پژوهشگران دانشگاه آزاد و دانشگاه های دولتی گفت: در واقع این تبعیض میان پژوهشگران و اهالی علم و دانش نیست بلکه بیشتر در شیوه های برخوردی است که بعضی از مدیران وزارت علوم دارند و موجبات مشکلاتی برای اساتید ،دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی می شود.

شریف زاده پیشرفتهای دانشگاه آزاد اسلامی را در طی سالهای گذشته مثبت ارزیابی کرد و ادامه داد:  این پیشرفت مدیون سیاست های مدیران عالی دانشگاه است. همچنین وجود جنبه های حمایتی مادی و معنوی و همچنین تشویق اساتید به ویژه در بخش علوم انسانی و هنر باعث شده است که علاقه مندی در میان پژوهشگران بیش از پیش به وجود آید. هرچند که این را نیز باید بیان کرد که به طور کلی مشکلات اقتصادی بسیاری داشته ایم و دانشگاه آزاد هم با توجه به عدم حمایتهای دولتی بیش از دیگر نهادها با این مشکلات دست به گریبان است.

انتهای پیام/

ملیحه آدینه کد خبر: 1094679 برچسب‌ها جشنواره فرهیختگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی محمدرضا شریف زاده دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: جشنواره فرهیختگان وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی محمدرضا شریف زاده دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی جشنواره فرهیختگان علوم انسانی و هنر وزارت علوم شریف زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۶۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره فرهیختگان جوان فردا آغاز می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان در راستای ایجاد شور و نشاط علمی در میان دانش‌آموزان و استعدادیابی و ظهور خلاقیت دانش آموزان با هدف گسترش فرهنگ و تحقیق و پژوهش و رشد مهارت‌های علمی، فناورانه و مهارتی دانش‌آموزان ایران اسلامی فردا 19 اردیبهشت آغاز و تا ۲۱ ادامه دارد. این جشنواره در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، کتابخانه و مرکز اسناد دکتر حبیبی برگزار می‌شود.

تمام تلاش باشگاه از برگزاری این رویداد آماده کردن دانش‌آموزان برای انجام یک پروژه واقعی و آکادمیک در محیط دانشگاه است. دانش‌آموزان با انجام دادن یک پروژه در مدرسه بر اساس طرح یادگیری پروژه‌محور با اصول و فرآیند انجام یک پروژه از طرح سوال پژوهشی و یافتن مسئله گرفته تا مشاهده و جمع‌آوری اطلاعات، فرضیه‌سازی، انجام آزمایش، تجزیه و تحلیل، ارائه نتیجه و پیشنهاد و ... آشنا می‌شوند و مشق پژوهش انجام می‌دهند، صرف نظر از محصول و نتیجه پروژه، آنچه که در این رویداد اهمیت دارد این است که دانش‌آموزان روش انجام یک پروژه و تحقیق را اصولی و درست یاد بگیرند.

در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ دانش آموز از ۲۶ استان کشور در قالب 765 تیم دانش‌آموزی شرکت کردند که ان‌شاءالله از فردا تا ۲۱ اردیبهشت دستاورد‌های پژوهشی خود را ارائه می‌کنند. در این دوره از جشنواره حدود ۱۶۰ تیم از مدارس سما شرکت می‌کنند. دانش‌آموزان همه مقاطع تحصیلی از پیش‌دبستان تا پیش‌دانشگاهی در این رویداد شرکت می‌کنند؛ اما اکثر دانش‎آموزان شرکت‌کننده در این دوره مقاطع دبیرستان دوره اول (هفتم، هشتم و نهم) هستند.

در این دوره بخش بازی‌ها و آزمایش‌های علمی مهیج با برگزاری بیش از ۲۰ بازی و آزمایش علمی جالب با هدف ایجاد جذابیت و شور و نشاط علمی و افزایش علاقه دانش‌آموزان به موضوعات علمی خصوصا موضوعات فیزیک و شیمی طراحی و در سه روز برگزاری رویداد اجرا می‌شود. همچنین توسط باشگاه پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات و اعضای انجمن‌های علمی واحد، تور علمی و بازدید از آزمایشگاه‌های واحد علوم و تحقیقات را در برنامه داریم. در بخش پنل‌های سخنرانی و کارگاه‌های ویژه دانش‌آموزان و معلمان نیز از اساتید خاص و برجسته دعوت شده است.

به گزارش آنا، این جشنواره با حضور 2 هزار و 500 دانش‌آموز در 765 گروه از 26 استان از روز 19 تا 21 اردیبهشت از 9 تا 16 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم/ آفت مدارس آموزش حافظه‌محور است
  • بازدید دکتر طهرانچی از ششمین جشنواره فرهیختگان جوان
  • ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان آغاز به کار کرد
  • جشنواره فرهیختگان جوان با رقابت بیش از ۲ هزار دانش‌آموز آغاز شد
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • جشنواره فرهیختگان جوان فردا آغاز می‌شود
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد