Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ سید ابوالفضل سیدمحمدی مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در حاشیه برگزاری کرسی آزاد اندیشی در گفتگویی کوتاه با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری  و گسترش کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاهها، افزود: از آبان ماه سال جاری اطلاع رسانی در سطح واحد های دانشگاهی دانشگاه آزاد کشور آغاز شد و دانشجویان رشته های مختلف جهت شرکت در کرسی های آزاد اندیشی استقبال گسترده ای داشته اند، به طوریکه تعداد چهار هزارو 800 نفر جهت شرکت در این رویداد که حول محور شش موضوع سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی ،هنر و سلامت می باشد اعلام آمادگی و ثبت نام کردند و در قالب یک‌هزار و 200 تیم 4 نفره سازماندهی شدند که از بین آنها 363 تیم 4 نفره دانشجویی از دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه واحد تهران مرکزی میزبان دو تیم موافق و منتقد مناظره از چهار واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران بود، افزود: اولین دوره رویداد ملی کرسی های آزاداندیشی  در واحد تهران مرکزی با محوریت اجتماعی «شبکه های اجتماعی موجب سست شدن نظام خانواده می شود» برگزار شد.

سید محمدی مباحث مطرح شده در مناظره را نام برد و گفت: فرهنگ استفاده از فضای مجازی، مزیت های فضای مجازی، تحریم صفحات مخرب، دنبال نکردن مطالب بی محتوا، توجه و ایجاد فضای همدلی با تلاش والدین در خانواده و.. توسط دو گروه موافق و منتقد فضای مجازی مطرح شد.

 وی افزود: والدین نقش مهمی در فرهنگ سازی و استفاده درست از فضای مجازی و حفظ امنیت فرزندان در برابر آسیب‌ها و تهدیدات فضای مجازی، برعهده دارند و در همین راستا با بالا بردن سطح آگاهی های خود موجب افزایش سطح آگاهی فرزندان شان نیز می شوند.

مدیر کل امور فرهنگی واحد تهران مرکزی در ادامه در خصوص نحوه برگزاری کرسی های آزاد اندیشی گفت: گفتگو با تیم موافق شروع و با تیم منتقد به پایان می رسد. هر تیم یک تیم پشتیبان محقق دارد که مسئولیت طرح موضوع و جمع آوری اطلاعات را عهده دار است. هر یک از تیم ها 30 دقیقه زمان دارند و کل مناظره یک ساعت به طول می انجامد و هر نفر در تیم 15دقیقه زمان دارد تا نظرات خود را بیان نماید.

وی با بیان اینکه هیات داوران از اعضاء هیات علمی واحد تهران مرکزی هستند، تصریح کرد: علی پژهان از گروه جامعه شناسی، مجید کاشانی و امیر مسعود امیر مظاهری از گروه علوم اجتماعی به عنوان داوران مناظره حضور دارند و به نحوه استدلال و استفاده از منابع معتبرتر گفت‌وگو و همچنین اخلاق مناظره امتیاز می دهند ولیکن به هیج عنوان اجازه جهت گیری و موضع گیری خاصی را ندارند. 

انتهای پیام/

ملیحه آدینه کد خبر: 1090062 برچسب‌ها کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرسی های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی کرسی های آزاد آزاد اندیشی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۶۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود

علیرضا ایرانشاهی دبیر علمی اولین همایش ملی حقوق شهری و شهرسازی در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به برگزاری این همایش در ۹ محور اشاره کرد و گفت: محور‌های حقوق محیط زیست شهری، حقوق امنیت و ایمنی شهری، حقوق ساختمان، حقوق مدیریت شهری، حقوق زمین شهری، حقوق دادرسی شهری، حقوق فن آوری نوین شهری، حقوق سلامت شهری و حقوق فن آوری نوین شهری از محور‌هایی است که در فراخوان این همایش درج شده است و باید گفت که تقریبا تمام آثار رسیده با رعایت موضوعات همایش توانستند نظر مثبت داوران را داشته باشند.

وی ادامه داد: در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، اندیشکده‌ها و نهاد‌های دیگر بسیار قابل قبول بود و حضور دانشگاه‌هایی، چون تهران، علامه طباطبایی، تربیت مدرس، بهشتی، خوارزمی و سایر دانشگاه‌های دولتی و همچنین همت و مشارکت بیش از ۱۰۰ عضو هیئت علمی دانشگاه‌های مختلف و سازمان‌ها و وزارت خانه‌ها از دیگر مواردی است که بر وزن و اعتبار این همایش افزود.

رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه پیام نور تصریح کرد: بیش از ۵۵۰ مقاله و چکیده به دبیرخانه همایش ارسال شد که تا الان که در حال بررسی آن‌ها هستیم باید گفت با توجه به حضور پژوهشگران و اساتید میان رشته‌ای از جمله جرم شناسی، خانواده، حقوق بشر و ... توانسته که بر کیفیت بالای مقالات اثر بگذارد.

وی خاطر نشان کرد: قطعا با کمک و حمایت‌های پژوهشگران و اساتیدی که در اولین دوره این همایش در کنار ما بودند می‌توان امیدوار بود که در دوره آتی با ابعاد گسترده‌تر موضوعی و حتی بهره گیری از داوران برجسته تری در روند برگزاری همایش بهره‌مند شویم و همچنین با توجه به پتانسیلی که این رویداد دارد بتوان به سمت برگزاری بین المللی آن هم قدم برداشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • برتری تیم دانشجویی کرسی آزاداندیشی واحد یادگار امام در دور نخست مرحله کشوری
  • آغاز کار رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با حضور ۳۰ واحد تولیدی
  • برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با بیش از ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی
  • راه‌اندازی هنرستان‌های مهارتی در جوار دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر