Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی گفت: تدوین نقشه جامع مدیریت اسلامی می‌تواند الگویی برای طراحی نقشه جامع رشته‌های دیگر علوم انسانی باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، چهارمین سمینار تخصصی ملی نقشه جامع مدیریت اسلامی (نَجما) با حضور اعضای هیئت علمی، خبرگان و اساتید مدیریت اسلامی حوزه علمیه و دانشگاه‌های سراسر كشور امروز در مجتمع ولایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این سمینار، علی رضائیان، رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، سید حمید خدادادحسینی، رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس، حجت‌الاسلام ولی‌الله نقی‌پورفر، رئیس گروه مطالعات بنیادی مدیریت اسلامی و رئیس مرکز مطالعات مدیریت اسلامی دانشگاه قم، محمدرضا حسنی‌آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین(ع) حضور داشتند.

علی رضائیان در این مراسم اظهار کرد: تدوین نقشه جامع مدیریت اسلامی، برای رسیدن به یک الگوی مدیریتی برآمده از مبانی اعتقادی اسلامی و متناسب با اقتضائات ایرانی است تا زیرساختی برای طراحی الگو‌ها و مدل‌های مدیریتی در ابعاد گوناگون باشد و نیروهای جوان و مستعد کشور را علاوه‌بر توانمندسازی فکری، در سطوح مختلف تحصیلات تکمیلی هدایت کند.

وی افزود: نقشه جامع مدیریت اسلامی (نجما) حاوی نظام موضوعات مدیریت اسلامی در حوزه مبانی مدیریت اسلامی (محتوایی و روشی)، مسائل مدیریت اسلامی (نظری و الگویی) و الزامات اجرایی پژوهش‌ها، راهنمای پژوهشگران در عرصه مدیریت اسلامی است که پس از مباحثات مکرر طی ۶ سال (۱۳۹۵-۱۳۹۰) با جامعه علمی مدیریت و علوم انسانی در قالب سمینارهای تخصصی، مصاحبه‌ها و نشست‌های ملی شکل گرفته است.

رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی بیان کرد: گفتگوهای مبتنی بر ویرایش چهارم در نشست ملی سوم (بهمن‌ماه ۱۳۹۵) به کفایت مذاکرات رسید و با اجماع نسبی نخبگان مدیریت در این نشست، متن نجما ضمن تذکرات اصلاحی پذیرفته شد. پس از نشست ملی سوم طی دو سال متن نهایی در کار گروه بنیادین مدیریت اسلامی با توجه به تذکرات اصلاحی، ارتقا یافت و به‌عنوان ویرایش ششم در اسفندماه ۱۳۹۷ نهایی شد.

رضائیان ادامه داد: این تلاش علمی در حوزه مدیریت اسلامی به اعتقاد برخی از صاحب‌نظران در شورای تحول و جامعه علمی، نخستین تلاش علمی معتبر در تدوین نقشه جامع یک علم در عرصه علوم انسانی است و خود می‌تواند الگویی برای طراحی نقشه جامع رشته‌های دیگر علوم انسانی باشد.



وی عنوان کرد: این وبینار با همکاری دانشگاه‌های بزرگی مانند تهران، شهید بهشتی، تربیت مدرس، جامع امام حسین(ع)، امام صادق(ع)، علامه طباطبایی، دانشگاه قم، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی و شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شده است.

این استاد مدیریت خاطرنشان کرد: از نظر «نجما» مدیریتی، اسلامی است که نخست، مبانی آن اسلامی باشد و ارزش‌های اسلامی برای آن حاکم باشد و دوم آنکه با روش معتبر به دست آمده باشد، به نحوی که این اعتبار بتواند حجیت شرعی مبتنی بر اجتهاد جامع را برای ما محقق کند. امیدواریم با انجام پژوهش‌های مدیریت اسلامی مبتنی بر «نجما» اجماع نخبگانی در پیش‌فرض‌ها نیز حاصل شود.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی مدیریت اسلامی علی رضائیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی نقشه جامع مدیریت اسلامی رئیس دانشکده مدیریت علوم انسانی برای طراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۴۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رأس هیئتی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید در نشستی با هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اظهار کرد: موفقیت‌های دانشگاهی با قدمت این واحد دانشگاهی از حیث علمی پژوهشی و فرهنگی چشمگیر بوده و با بهره‌گیری از هیئت علمی مجرب و تربیت بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموخته، منشأ خیرات فراوان برای شهرستان، استان و کشور است.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد:‌ حقیقتاً دانشگاه آزاد اسلامی در طول عمر پربرکت خود موفقیت‌های عظیمی را کسب کرده به نحوی که اکنون با مراجعه به هر یک از واحد‌های استانی این دانشگاه با حجم انبوهی از فعالیت‌های عظیم علمی، فرهنگی و آموزشی مواجه می‌شویم که حقیقتاً مایه مباهات است.

عموعابدینی بیان کرد: با توجه به تأکیدات مسئولان عالی‌رتبه نظام جمهوری اسلامی، آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار مسئولان وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است.

خدمات واحد کاشان به مجموعه علمی و اداری کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان نیز با ارائه گزارشی از عملکرد ۴۰ ساله این واحد دانشگاهی گفت: هیئت علمی مجرب واحد کاشان که عمدتاً از دانش‌آموختگان دانشگاه‌های معتبر کشور هستند به همراه کارکنان اداری به لطف الهی توانستند خدمات شایان توجهی را به مجموعه علمی و اداری کشور داشته باشد.

میثم عرب‌زاده اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اکنون با بیش از ۱۰۰رشته تحصیلی و حدود ۶ هزار دانشجو به‌عنوان قطب آموزش عالی در نگین مرکزی ایران به توفیقات خوبی دست یافته و مجتمع مدارس سما با ۹ مدرسه از پیش‌دبستانی، متوسطه دوره اول و دوم، هنرستان تخصصی تربیت‌بدنی دختران، و هنرستان فنی و حرفه‌ای پسران با حدود ۲ هزار دانش‌آموز، و بیش از ۲۰۰ معلم و کادر اداری با ایجاد فضای رقابتی در شهرستان موجب کیفیت‌بخشی مراکز آموزشی از دبستان تا متوسطه شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقشه راه هوش مصنوعی و فناوری کوانتومی در حال تدوین است
  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد