Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی گفت: مدرک تحصیلی به خودی خود اصالت ندارد مگر اینکه همراه با مهارت باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سید محمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی در برنامه «به وقت ایران» شبکه آموزش سیما با موضوع «مهارت و مهارت پروری» حضور یافت و در خصوص دانشگاه و مهارت‌پروری به ارائه توضیحاتی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدمحمودرضا آقامیری با بیان اینکه مدرک‌گرایی یک رویکرد ضد مهارت است، اظهار کرد: آفت امروز در دانشگاه‌ها این است که برای جذب دانشجو رقابتی عمل می‌کنند اما باید شرایطی ایجاد شود تا بتوانیم متخصصان ماهر تربیت کنیم.

وی با تأکید بر اینکه  نظام آموزشی  در کشور باید اصلاح شود، افزود: نظام آموزشی بدون توجه به کیفیت، رشد کمی را گسترش داده است. فضای آموزشی در دانشگاه‌ها باید به سمتی برود تا نیازهای منطقه‌ای و جامعه را درک کند. من معتقد هستم آمایش سرزمینی در ارتباط با آموزش در کشور ضروری است و دانشگاه‌ها باید با آمایش سرزمینی و منطقه‌ای توانایی‌ها و پتانسیل‌های منطقه‌ای را شناسایی کرده و براساس آن رشته ایجاد کنند و دانشجو بپذیرند و در این راستا ارتباط دانشگاه و صنعت نیز باید گسترش یابد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی با اشاره به اینکه در چند دهه اخیر با شعار «علم برای همه» بر تعداد دانشگاه‌های ایران افزوده شد، گفت: در حال حاضر بیش از دو میلیون دانشجو و دو هزار و 460 دانشگاه در کشور داریم، این درحالی است که  کشور آلمان 412 دانشگاه، هند 620  دانشگاه و کانادا 329 دانشگاه دارد.

آقامیری ادامه داد: البته توانایی علمی دانشگاه‌های ایران بالاست، دانش‌آموختگان دانشگاه‌های ایران به لحاظ علمی قدرت رقابت با دانشگاه‌های جهان را دارند ولیکن به لحاظ مهارتی چنین توانایی را ندارند و ما باید به سمتی برویم که دانشگاه نسل سوم، دانشگاه حل مسئله و کارآفرین باشد. نسل اول دانشگاه، بر اساس آموزش بود و در نسل دوم، تعداد محدودی از دانشگاه‌های کشور به سمت پژوهش رفتند. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ایجاد مدارس مهارتی ضروری است، خاطرنشان کرد: مدرک تحصیلی به خودی خود اصالت ندارد مگر اینکه همراه با مهارت باشد. سیاست‌های استخدامی و اشتغال‌زایی در کشور باید اصلاح شود که مهارت جایگزین مدرک شود و مهم‌تر از آن این است که باور و فرهنگ اجتماعی باید اصلاح شود تا مهارت‌پروری در جامعه نهادینه شود.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: رسانه ملی دانشگاه کارآفرین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۵۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور

تفاهم‌نامه همکاری مشترک دانشگاه تهران و معاونت امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در حوزه زنان پایان یافت. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، تفاهم‌نامه همکاری مشترک دانشگاه تهران و معاونت امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور که خرداد ماه 1401 به امضای انسیه خزعلی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و سید محمد مقیمی رییس دانشگاه تهران رسیده بود، با اعلام رئیس دانشکده زنان و خانواده این دانشگاه پایان یافت.

بر این اساس در این تفاهم نامه همکاری این دو مرکز در بخش حمایت از برنامه‌ها و طرح‌های دانشگاه تهران در جهت اهداف و راهبردهای سیاست‌های کلی نظام در حوزه زن و خانواده، همکاری و مشارکت در زمینه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های طرفین و مشارکت در راه‌اندازی دانشکده علوم خانواده به مدت سه سال از خرداد ماه سال 1401 انجام می پذیرفت که  دانشگاه تهران به این همکاری پایان داد.

فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران در نامه اعلام لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران و معاونت امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور، از عدم ایفای تعهدات معاونت امور زنان و خانواده به عنوان دلیل خاتمه دادن به این تفاهم‌نامه سه ساله نام برده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • انسیه خزعلی حکم رئیس دانشگاه تهران را نپذیرفت
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است