Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی نیازی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در بحث کرونا گفت: یک مرکز مشاوره در سطح استان تهران راه اندازی شده است که اساتید گروه روانشناسی در این مرکز حضور داشته و مشاوره های روانشناسی را به متقاضیان ارائه می دهند.

او با بیان این که پس از شکست کرونا قطعا افراد نیاز بیشتری به روانشناسان خواهند داشت ادامه داد: در همین راستا در دانشکده روانشناسی تیمی در این خصوص تشکیل شده است که جوانب مختلف نگرانی و استرس های بعد از کرونا را بررسی میکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ طرح کاربردی در این خصوص توسط این تیم ارائه شده است تا در زمان پساکرونا کاربرد داشته باشد.

نیازی همچین درباره اقدام دیگر توضیح داد: با دستور آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران محوطه ای که در مجتمع آزمایشگاهی واحد تهران مرکزی وجود داشت طبق استانداردهای لازم، ساختار فیزیکی آزمایشگاه ها برای بحث کرونا آماده شد. ۸۰ درصد دستگاه ها نیز تجهیز شده است.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی اضافه کرد: واحد تهران مرکزی ظرفیت بسیار خوبی در حوزه دانشجویان ارشد و دکتری دارد. ما تمام فعالیت های پژوهشی بچه ها از جمله پایان نامه ها، پرپوزال ها و غیره در این تعطیلات انجام شد تا دانشجویان از این بابت نگرانی نداشته باشند.

او در بخش دیگری از سخنان خود درباره حمایت از طرح های پژوهشی در بحث کرونا اظهار کرد: در سایت واحد تهران مرکزی و دانشکده ها اعلام کردیم که اگر دانشجویان طرح یا پروپوزالی در این خصوص دارند هم فرآیند تصویب آن را تسریع کرده و هم کمک هزینه ها و تشویق ها را در رشته های مختلف مد نظر قرار خواهیم داد. هر رشته ای در حوزه تخصصی خود می تواند در این زمینه طرح و پرپوزال ارائه دهد.

نیازی با بیان این که هشتک در خانه بمانیم بحث های مختلف اقتصادی و اجتماعی را در برمیگیرد گفت: تمام این بحث ها قابل بررسی است. به طور مثال دانشکده مدیریت واحد تهران مرکزی طرحی در خصوص شغل هایی که بعد از کرونا ایجاد شده را ارائه داده است. بنابراین ما از هر گونه طرحی در این خصوص وجود داشته حمایت خواهیم کرد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود درباره اقدامات پژوهشی این واحد دانشگاهی در سال ۹۹ توضیح داد: کیفیت تولیدات علمی واحد تهران مرکزی در سطح کشور بسیار بالا است. درصدد هستیم هر سال نسبت به سال قبل تولیدات علمی خود را بالا ببریم. در اقدام دوم به دنبال افزایش انتشارات علمی خود بوده و تا اواخر سال گذشته پرونده های زیادی را برای راه اندازی مجلات جدید آماده کرده و در حال حاضر به دنبال دریافت مجوز راه اندازی آن ها هستیم.

او با بیان این که افزایش مراکز تحقیقاتی را نیز در دستور کار داریم اضافه کرد: بیشتر مراکز تحقیقاتی واحد تهران مرکزی در حوزه علوم پایه و فنی و مهندسی مشغول به کار هستند اما مراکز تحقیقاتی در زمینه علوم انسانی مثل علوم سیاسی، حقوق، هنر و مدیریت را نیز در دستور کار داریم. به عبارتی برای سال جدید ۵ مرکز تحقیقاتی را به مراکز تحقیقاتی واحد تهران مرکزی اضافه خواهیم کرد.

نیازی در ادامه تصریح کرد: مجموعه آزمایشگاهی تحقیقاتی در مجتمع آیت الله هاشمی یا همان مجتمع نیایش واقع در پونک در سال جدید افتتاح خواهد شد. حوزه های مختلف شیمی، فیزیک، مهندسی بافت، مهندسی هسته ای، مهندسی پزشکی و غیره در یک مجموعه قرار می گیرد. هر کسی که تقاضای آزمایشگاهی داشته باشد می تواند صفر تا صد آزمایش خود را در این مجموعه انجام دهد و نیازی نیست به چند مجموعه متفاوت ارائه کند.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در پایان گفت: بیش از ۱۰۰ دستگاه هایتک در واحد تهران مرکزی تجهیز شده است و همه دانشجویان و محققان می توانند از این ظرفیت استفاده کنند.

انتهای پیام/

341 / 167 علی نیازی دانشگاه آزاد تهران مرکزی معاون پژوهشی حمایت از پژوهش های کرونا کاهش استرس پسا کرونا دانشگاه آزاد علیه کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: علی نیازی دانشگاه آزاد تهران مرکزی معاون پژوهشی حمایت از پژوهش های کرونا کاهش استرس پسا کرونا دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی واحد تهران مرکزی مراکز تحقیقاتی معاون پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۱۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • چرخش تحول‌آفرین از مقاله‌گرایی غیرهدفمند به پژوهش‌های کاربردی و تقاضامحور
  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • همایش ملی صنعت فرش ماشینی ایران آغاز شد
  • پایان لیگ قایقرانی روئینگ بانوان ایران با قهرمانی دانشگاه آزاد
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار به شهرک صنعتی خیرآباد
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!