Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-08@14:02:45 GMT

راه اندازی مرکز جامع ویروس شناسی در واحد تهران مرکزی

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۱۴۲۰

راه اندازی مرکز جامع ویروس شناسی در واحد تهران مرکزی

سید علی ابطحی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره اقدامات حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برای مقابله با ویروس کرونا گفت: بیمارستان های بوعلی، امیر المؤمنین و فرهیختگان با علاقمندی و احساس مسئولیت و احساس وظیفه از شروع کرونا به صورت خودجوش تمام امکانات را برای مقابله با شیوع ویروس کرونا آماده کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در حال حاضر بخش بیماران کرونایی در هر سه بیمارستان دانشگاه آزاد اسلامی در تهران شکل گرفته است. در این مدت با وجود این که حامیان اصلی سلامت مردم کادر پزشکی و پرستاری بیمارستان ها بودند، کادرهای پشتیبانی نیز در کنار کادر درمانی فعالیت خود را آغاز کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با بیان این که گروه های جهادی نیز در بین خیرین و دانشجویان شکل گرفته است اضافه کرد: این گروه های جهادی تجهیزات لازم از جمله گان و ماسک را فراهم کرده اند و از نظر وسایل و تجهیزات پزشکی در وضعیت خوبی هستیم.

اکثر کارشناسان سامانه ۴۰۳۰ از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران هستند

او با بیان این که دانشکده علوم پزشکی آزاد تهران آموزش مجازی خود را نیز آغاز کرده است تصریح کرد: کلاس های دروسی را که می‌توانستیم به صورت مجازی برگزار کنیم شکل گرفت و آموزش مجازی آن ها در حال انجام است. به گفته ابطحی اکثر کارشناسان سامانه ۴۰۳۰ وزارت بهداشت از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران هستند.

ابطحی ادامه داد: علاوه بر بخش درمان یک مرکز ویروس شناسی در درمانگاه قدس راه اندازی کردیم که تجهیزات این درمانگاه از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تامین شد و دکتر آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نیز در این راستا هماهنگی و کمک های لازم در کسب مجوز و خرید تجهیزات را انجام دادند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با بیان این که این مرکز برای تشخیص کرونا است اضافه کرد: ۸۰ نمونه تست در این مرکز انجام شده است. این مرکز هم برای پاسخگویی به نیاز مردم و هم آموزش دانشجویان راه اندازی شده است. علاوه بر آن در واحد تهران مرکزی با موافقت دکتر آقامیری در حال راه اندازی یک مرکز جامع ویروس شناسی هستیم.

او تاکید کرد: ساخت این مرکز به پایان رسیده و در حال حاضر مقدمات تجهیز آن آغاز شده است. این مرکز برای همیشه میتواند هم برای مردم و هم کشور برای تمام بیماران ویروسی مفید باشد؛ تا قبل از پایان فروردین ماه این مرکز تجهیز خواهد شد و دومین مرکز آزمایشات ویروس شناسی در استان تهران خواهد بود.

ابطحی با بیان این در بیمارستان بوعلی در حال راه اندازی یک بخش آی سی یو جدید هستیم گفت: در نظر داریم این بخش تا آخر فروردین راه اندازی و افتتاح شده و به امکانات بیمارستان بوعلی اضافه شود تا بیمارانی که نیاز به مراقبت های ویژه دارند در این بخش بستری شوند. در حقیقت توان بیمارستان را در پذیرش بیمارانی که نیاز به مراقبت های ویژه دارند دوبرابر خواهیم کرد.

او گفت: علاوه بر این که در پذیرش بیماران و ایجاد آزمایشگاه ویروس شناسی اقدامات لازم را انجام دادیم، با موافقت دکتر آقامیری خوابگاه های دانشجویی به عنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی در نظر گرفته شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران توضیح داد: این نقاهتگاه ها به دو شکل پیش بینی شده است. یعنی نقاهتگاه برای افرادی که تست کرونای آن ها مثبت است اما نیاز به بستری در بیمارستان ندارد اما در عین حال باید قرنطینه شود. نقاهتگاه دوم برای افرادی است که در بیمارستان بستری بوده و در حال حاضر بهبود یافته است اما به دلیل ناقل بودن نمیتواند به منزل رفته و در جامعه حضور پیدا کند. این مراکز نقاهتگاهی در صورت نیاز در اختیار مردم تهران قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در بخش دیگری از سخنان خود درباره حضور دانشجویان علوم پزشکی در بیمارستان ها و خدمت به بیماران کرونایی گفت: دانشجوی پرستاری که ترم ۶ خود را طی کرده باشد میتوانیم با او قراردادی به عنوان قرارداد کار منعقد کنیم. دانشجویانی نیز که در بخش بیماران کرونایی فعالیت می کنند باید در مرحله ای باشند که دوره بالینی آن ها آغاز شده باشد تا بتوانند در این بخش فعالیت کرده و حضور آن ها به عنوان گذراندن واحد عملی محسوب شود.

انتهای پیام/

341 / 167 سید علی ابطحی بیماران کرونایی مرکز ویروس شناسی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بیماران کرونایی مرکز ویروس شناسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران دانشگاه آزاد اسلامی بیماران کرونایی ویروس شناسی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۱۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • همایش ملی صنعت فرش ماشینی ایران آغاز شد
  • راه‌اندازی هنرستان‌های مهارتی در جوار دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران