Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، ایجاد "مرکز جامع آزمایشگاهی ویروس‌شناسی پزشکی" دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در محل واحد تهران مرکزی را در اولویت کارهای ستاد مرکزی مقابله با ویروس کرونا قرار داد.

به گزارش ایسنا، سومین جلسه ستاد مرکزی مقابله با ویروس کرونا با حضور دکتر سید محمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی و مسئولان کمیته‌های 10 گانه ستاد مرکزی با هدف تبیین فرایند عملیاتی مأموریت هر یک از کمیته‌ها برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه پس از بررسی و نهایی‌سازی شرح وظایف کمیته‌ها، ایجاد مرکز جامع آزمایشگاهی ویروس‌شناسی پزشکی استان تهران در واحد تهران مرکزی در اولویت امور قرار گرفت.

دکتر آقامیری در این جلسه گفت: مسئولان تمامی کمیته‌های ده‌گانه ستاد مرکزی باید مطابق با شرح وظایف مرتبط، برنامه‌ها و اقدامات اجرایی و نیازمندی‌های هر کمیته را احصا کرده و جهت اجرایی شدن آن‌ها به ستاد مرکزی ارسال کنند.

وی افزود: در پیشبرد اهداف ستاد اجرایی مقابله با کرونا، بهره‌گیری از توانمندی‌های نیروهای داوطلب در سطح دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران اعم از دانشجویان، استادان و کارمندان در حوزه‌های پزشکی، روانشناسی، فناوری اطلاعات، هنر و ... برای ارائه خدمات پزشکی، تولید محتوا و کمک به سلامت جسم و روان مردم در اولویت امور این ستاد قرار دارد. از دیگر برنامه‌های این ستاد، برنامه‌ریزی و ایجاد ساختار مرتبط جهت ارائه خدمات به پل ارتباطی 4030 است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، 10 کمیته ستاد مرکزی مقابله با ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران شامل کمیته غربالگری، کمیته تله مدیسین (پزشکی از راه دور)، کمیته تریاژ و درمان، کمیته اطلاع‌رسانی، آموزش و فرهنگ‌سازی، کمیته پشتیبانی(منابع انسانی، مالی و اداری)، کمیته سلامت روان، کمیته امنیتی و انتظامی، کمیته خانه محور، کمیته رفع آلودگی و کمیته روابط عمومی و مستندسازی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ستاد مرکزی مقابله با ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامي ویروس شناسی واحد تهران مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ستاد مرکزی کمیته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۱۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

رئیس دانشکده دین و رسانه از برگزاری همایش "دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین" روزهای هشتم و نهم خرداد در تهران و قم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال 153 مقاله به دبیرخانه خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد 50 مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محورهای این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده ‌و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محورهای این همایش است.

وی عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالشهای دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنرهای رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محورهای این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری 17 پیش نشست در طول 6 ماه گذشته و برگزاری 11 نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند